webradiomidden-groningen.nl

waar de hits nonstop uit je speakers knallen

Dj’s GEZOCHT

Jij hebt dus interesse om DJ te worden bij een gezellig en vrolijk internet-radiostation?

Dat is heel mooi, want zoals bij vele stations, zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen. Die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.

Webradiomidden-groningen geeft iedere Dj de kans om zijn/haar eigen programma (op vaste tijden) te draaien.  Tevens kan hij of zij extra uitzendingen draaien tijdens de vrije uren. 

Webradiomidden-groningen is een radiostation met grootse toekomst plannen. Ons doel is uiteindelijk nog groter en succesvollerte worden.
Genieten van muziek staat voorop, maar een radiostation zonder DJ’s is geen radiostation natuurlijk. Dat is de reden waarom wij jou misschien wel zoeken.

Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden of wil je er meer over weten?

Dit is je kans.
Wij vragen geen supertalent, maar wij hebben wel een aantal richtlijnen. Wat wij van onze DJ’s verwachten is, om niet alleen de luisteraar tevreden te houden, maar ook een team-player te zijn.

Wat is in ieder geval van belang:


Je bent minimaal 14 jaar of ouder zijn, en onder de 18 jaar dus toestemming van de ouders. Je beschikt over een microfoon, die een goed geluid geeft, een draai-programma en de kennis van werking hiervan(kan handig zijn). Je kan goed in een team functioneren, beschikt over goede en veel muziek op je pc. Je bent bereid de richtlijnen van Webradiomidden-groningen te volgen, vooral tijdens, maar ook buiten, je uitzending. Je hoeft echt geen muziek expert te zijn, maar enige kennis van muziek is wel erg handig. Je draagt graag bij aan een goede promotie van Webradiomidden-groningen. Verder draaien wij liever GEEN extreme hardrock, heavy metal, trance, hardcore en aanverwante muziek, maar als het in een verzoek binnen komt, dan wordt het wel gedraaid. 

Dit waren kort wat belangrijke punten.

Wij zijn redelijk flexibel, maar zonder richtlijnen is het runnen van een radiozender natuurlijk niet mogelijk. Wij zenden legaal uit met licenties van Buma/Stemra en Sena. Hierdoor is het belangrijk ten alle tijde in het belang van Webradiomidden-groningen te handelen.

Kortom, lijkt het je nog steeds iets om DJ bij ons te worden?

Dan ben jij misschien binnenkort wel het nieuwste teamlid van ons radiostation. En ben jij binnenkort voor de hele wereld live te beluisteren op ons radiostation.

We hopen snel van jou te horen, zodat wij ons team graag met leuke mensen kunnen uitbreiden.

Aanmelden kan via: joekevisser@gmail.com


De codes voor het kunnen streamen, eigen inlogaccount stream en verzoeksysteem en eventuele geluidsinstellingen, worden na aanmelding en betaling verstrekt. 

Bij vragen of problemen kun je terecht bij de beheerder via mail.

Wij Wensen jou heel veel plezier bij Webradiomidden-groningen.

meer info 06 33 76 56 94 Beheerder mail naar joekevisser@gmail.com

webradiomidden-groningen © 2020 Frontier Theme